Hakkımızda

İşletme mezunu Nisa Vardarlı, yüksek lisansını gastronomi ve mutfak sanatları programında tamamladı.

 
İş insanı ve sporcu kimliğiyle tanınan Dedesi İzzettin VARDARLI’nın tekstil ve inşaat alanında faaliyet gösteren aile şirketlerinde (10 yılı aşkın) çalıştı. Dedesinin çalışma prensiplerini de hayatına katarak iş dünyasında deneyim kazandı.


Yemek yapmayı seven, sofrasında değişik tatlara yer veren Nisa Vardarlı’nın menüleri misafirleri, müşterileri ve dostları tarafından çok rağbet gördü. İş hayatıyla beraber yürüterek, yüksek lisansını da tutkusu olduğu gastronomi alanında tamamladı. Fen, matematik ve dil alanlarında özel dersler verdi.
Bir diğer tutkusu da evcil dostlarımız olan Nisa Vardarlı sokaktaki patili dostlarımıza destek olmaktadır. Öğrencilerini de bu konuda bilinçlendirmektedir.
Modaya ilgi duyan Nisa Vardarlı, bu alanda kadın girişimci olarak ilk adımını attı. Gerek iş dünyasındaki gerek ev hanımı müşterilerinin zaman ve bütçe yönetimi konularında fikir ve taleplerini değerlendirdi. Kolay ulaşılabilir, her bütçeye uygun, rahat, kırışmayan kumaşlarla olan parça ve kombinlere koleksiyonunda yer verdi. İş hayatı, ev hayatı ve birçok ortam için uygun, zamansız şık ve rahat “giy-çık”kombinleri, kırışmayan kumaşlarıyla da kısa sürede çoğu kişinin gözdesi oldu.

Alışveriş Sepeti